新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级阅读 > 正文

2017年12月英语四级阅读200篇:资助贫困生

2017-09-13 14:37:50 来源:新东方在线四级资料下载

  2017年12月英语四级阅读200篇汇总

  A new analysis of federal money that public schools receive for low-income students shows that a record number of the nation’s school districts will receive less in the coming academic year than they did for theone just ended.

  For the 2005-2006 school year, spending under the Department of Education’s Title I program, which helps low-achieving children in high-poverty areas, is increasing by 3.2 percent, to $12.6 billion. But because of population shifts, growing numbers of poor children, newer census data and complex formulas that determine how the money is divided, more than two-thirds of the districts, or 8,843, will not receive as much financing as before.

  The analysis, based on data from the department, was made by the Center on Education Policy, a group advocating for public schools. A similar study by the group last year showed that 55 percent of the schools would receive less money than they did in the previous year.

  “It's an alarming number,” said Tom Fagan, a former department official who conducted the analysis. “It’s clear that the amount of overall increase is not keeping pace with the number of poor kids.”

  Susan Aspey, a department spokeswoman, defended the spending levels for Title I,saying, “President Bush and Congress have invested record amounts of funding to help the nation’s neediest students.”

  But Mr. Fagan said the increasing number of districts that are losing money is making it harder for the schools to meet the goals of the federal No Child Left Behind Act, the Bush administration's signature education program, which measures progress through annual tests in math, reading and science. That is giving critics of the program more grounds to accuse the administration of not sufficiently financing the program while demanding greater results.

  Title I provides the largest component of financing for No Child Left Behind.

  “The federal government is concentrating more money in fewer districts," said John F. Jennings, the president and chief executive of the Center on Education Policy. “It means there is lots of anger and lots of tension. They're asking us to do more and more with less and less.”

  练习题:

  Choose correct answers to the question:

  1.As it is indicated in the passage, the new analysis _____.

  A.studied the federal money spent on low-income students

  B.aimed at promoting the establishment of more public schools

  C.showed that about half the schools would receive less money

  D.was conducted by the Department of Education’s Title I program

  2.Which of the following factors does NOT lead to the result that more than two-thirds of thedistricts will get more poorly financed?

  A.People often move from one place to another.

  B.There are more children from poor families.

  C.The way of distributing money has changed.

  D.Spending under the Title I program decreased.

  3.Susan Aspey looks at the funding by the government with _______.

  A.criticism

  B.consent

  C.Indifference

  D.expectation

  4.According to Tom Fagan, ______.

  A.the government has done its best to finance the poor children

  B.the goals of No Child Left Behind Act are difficult to realize

  C.the way of measuring progress by annual tests should be changed

  D.the Bush government shouldn't have approved the Title I program

  5.When the government concentrates more money in fewer districts, _____.

  A.more poor children will get benefited

  B.more public schools will have to be closed

  C.it will arouse more people’s dissatisfaction

  D.No Child Left Behind Act will be realized sooner

  1.[A] 事实细节题。本题考査对长句的理解。从第1段首句中的“…of…”这一结构可知这个最新分析是要研究联邦政府资金问题的。所以排除B。由第3段第1句可知这项最新分析是由the Center on Education Policy 进行的,因此排除选项D。根据第3段最后一句,选项C中show的行为主体应为similar study。

  2.[D] 事实细节题。本题考查因果关系。第2段第2句指出有三个原因造成超过2/3的地区得到的资金减少,选项A、B、C是对这三个原因的近义改写,但其中选项C与原句的形式分别最大,容易造成误选。

  3.[B] 观点态度题。本题考查文人物的观点。苏珊·阿斯贝的观点态度只能从第5段推断出,从这一段中的defended和record amount of funding可知她对教育部的拨款数是认同的。选项A和C都是贬义词,不可 能表达她的观点;选项D虽是褒义词,但苏珊是在陈述已发生的事实,而不是发表对教育部的期望。

  4.[B] 推理判断题。本题考查对复合句的理解。由文中第6段第1句中的harder... to meet...可知选项B正确。选项C最具干扰性,要排除这个干扰,关键是要理解第6段第1句中由which引导的非限制性定语从句的作 用。这个从句是对前面“the Bush administration's signature education program”的附加事实信息,不属于汤姆·法甘的看法。

  5.[C] 推理判断题。根据第6段第1句可知选项A和D与事实不符。最后一段倒数第2句中的anger和tension两词,可推断人们对此表示不满。

  2017年12月英语四级阅读200篇汇总

英语四级必备资料下载

2017年12月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字: 英语四级阅读 四级阅读练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语四级通关全程2班【2017年12月】

    ¥199

  • 四六级小白基础进阶班

    ¥169

  • 大学英语四级通关全程3班【2017年12月】

    ¥199

  • 大学英语四级精品试听课

    ¥99

  • 大学英语四级零基础VIP密训班【2017年12...

    ¥1280

  • 大学英语四级零基础VIP密训班【2017年12月】

    ¥1280

  • 大学英语四级通关全程班【2017年12月】

    ¥199

相关推荐

版权及免责声明

1,"新东方在线"上的内容,包括文章、资料、资讯等, 本网注明"稿件来源:新东方在线"的,其版权 均为"新东方在线"或北京新东方迅程网络科技有限公司所有 ,任何公司、媒体、网站或个人未经授权不得转载、链接、转贴或以其他方式使用。已经得到 "新东方在线"许可 的媒体、网站,在使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网站将依法追究责任。

2, "新东方在线" 未注明"稿件来源:新东方"的 文章、资料、资讯等 均为转载稿,本网站转载出于传递更多信息之目的,并不意味着赞同其观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网站下载使用,必须保留本网站注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为 " 稿件来源:新东方 " ,本网站将依法追究其法律责任。

3,如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内与新东方在线联系。

四级实用 • 工具

四六级交流•下载

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

新东方在线赵奇:2017年6月大学英语四级真题解析 w 00分00秒
1 新东方在线赵奇:2017年6月大学英语四级真题解析
新东方在线王江涛:2017年6月大学英语四级真题解析 w 00分00秒
2 新东方在线王江涛:2017年6月大学英语四级真题解析
新东方在线唐迟:2017年6月大学英语四级真题解析 w 00分00秒
3 新东方在线唐迟:2017年6月大学英语四级真题解析
新东方在线李旭:2017年6月大学英语四级真题解析 w 00分00秒
4 新东方在线李旭:2017年6月大学英语四级真题解析
新东方在线名师吴尚宇解析2016年12月四级真题 w 00分00秒
5 新东方在线名师吴尚宇解析2016年12月四级真题

微博直播更多>>

推荐阅读