新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年6月大学英语四级词汇练习及答案(57)

2018-02-09 15:49:00 来源:网络四级资料下载

  新东方在线英语四级频道为大家整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总

  21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  21.D 22.D 23.D 24.A 25.A

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.C

  2018年6月大学英语四级词汇练习及答案汇总

英语四级必备资料下载

2018年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 4小时吃透四六级真题

    ¥1

  • 大学英语 四级通关全程1班【2018年12月】

    ¥175.12

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 3天速记四级核心词

    ¥19.9

  • 四六级60天黄金备考规划

    ¥19.9

  • 四级寒假词汇特训班

    ¥99

  • 四级寒假词汇特训试听课

    ¥9.9

  • 新学期四六级出分吐槽大会&逆袭计划

    ¥19.9

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
1 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡
2018年6月四级翻译真题解析-李卓然 w 13分22秒
2 2018年6月四级翻译真题解析-李卓然
2018年6月四级写作真题解析-潘赟 w 20分55秒
3 2018年6月四级写作真题解析-潘赟
2018年6月四级阅读真题解析-唐迟 w 20分14秒
4 2018年6月四级阅读真题解析-唐迟
2018年6月四级听力真题解析-李旭 w 18分06秒
5 2018年6月四级听力真题解析-李旭

微博直播更多>>

推荐阅读