新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(1)

2018-08-09 16:04:57 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(1)

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition

  B.exception

  C.except

  D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare

  B.fast

  C.moderate

  D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded

  B.illustrated

  C.comfined

  D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal

  B.tunnel

  C.channel

  D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean

  B.beam

  C.bake

  D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround

  B.substance

  C.stretch

  D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived

  B.suspended

  C.suffered

  D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel

  B.spoil

  C.acceptable

  D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting

  B.joking

  C.counting

  D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue

  B.bay

  C.assistance

  D.graduate

  答案:

  1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语四级考前冲刺班【2018年12月】

    ¥87.12

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 大学英语四级全程1班【2019年6月】

    ¥175.12

  • 四六级真题实战密训营

    ¥17.51

  • 中秋听力词汇特训班

    ¥17.51

  • 玩转听口:暑假无障碍畅游

    ¥17.51

  • 剖析:NETS改革,四六级考试路在何方

    ¥17.51

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读