新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(2)

2018-08-09 16:05:21 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(2)

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal

  B.figure

  C.scientific

  D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional

  B.scholar

  C.nurse

  D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy

  B.plain

  C.permanent

  D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends

  B.assures

  C.affords

  D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes

  B.spoils

  C.deserts

  D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities

  B.hens

  C.votes

  D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface

  B.atmosphere

  C.attitude

  D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary

  B.string

  C.spot

  D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes

  B.absorbs

  C.accrses

  D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished

  B.annoyed

  C.astonished

  D.scored

  答案:

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A

  16.B 17.D 18.D 19.A 20.C

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语四级考前冲刺班【2018年12月】

    ¥87.12

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 大学英语四级全程1班【2019年6月】

    ¥175.12

  • 四六级真题实战密训营

    ¥17.51

  • 中秋听力词汇特训班

    ¥17.51

  • 玩转听口:暑假无障碍畅游

    ¥17.51

  • 剖析:NETS改革,四六级考试路在何方

    ¥17.51

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读