新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(3)

2018-08-09 16:05:43 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(3)

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答案:

  21.A 22.A 23.B 24.A 25.B

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.A

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 大学英语四级通关全程2班【2018年12月】

    ¥199

  • 暑期特训班-10天搞定4000核心词汇

    ¥129

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅰ

    ¥69

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅱ

    ¥69

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅲ

    ¥69

  • 4小时get四六级英语实用技能

    ¥19.9

  • 玩转听口:暑假无障碍畅游

    ¥19.9

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读