新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(4)

2018-08-10 16:42:09 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(4)

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  34.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  31.A 32.D 33.C 34.D 35.A

  36.D 37.A 38.D 39.A 40.C

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 大学英语四级通关全程2班【2018年12月】

    ¥199

  • 暑期特训班-10天搞定4000核心词汇

    ¥129

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅰ

    ¥69

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅱ

    ¥69

  • 听口零基础进阶暑期特训班-Ⅲ

    ¥69

  • 4小时get四六级英语实用技能

    ¥19.9

  • 玩转听口:暑假无障碍畅游

    ¥19.9

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读