新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(5)

2018-08-10 16:43:50 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(5)

  41.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical

  42.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  43.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  46.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  47.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  49.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  50.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  41.B 42.C 43.A 44.C 45.D

  46.A 47.C 48.A 49.B 50.A

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语四级考前冲刺班【2018年12月】

    ¥87.12

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 大学英语四级全程1班【2019年6月】

    ¥175.12

  • 四六级真题实战密训营

    ¥17.51

  • 中秋听力词汇特训班

    ¥17.51

  • 玩转听口:暑假无障碍畅游

    ¥17.51

  • 剖析:NETS改革,四六级考试路在何方

    ¥17.51

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读