新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(6)

2018-08-10 16:44:14 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(6)

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash

  B.resist

  C.adopt

  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended

  B.afforded

  C.created

  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined

  B.puzzled

  C.accompanied

  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk

  B.sighed

  C.sought

  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed

  B.yielded

  C.decreased

  D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff

  B.still

  C.stiff

  D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A.slip

  B.pack

  C.gain

  D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A.genuine

  B.generous

  C.genius

  D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A.wax

  B.shame

  C.goose

  D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A.frightens

  B.differs

  C.displays

  D.governs

  答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

  6.C 7.D 8.A 9.D 10.D

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语 四级 通关全程4班【2018年12月】

    ¥199

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 4小时get四六级英语实用技能

    ¥19.9

  • 中秋听力词汇特训班

    ¥19.9

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读