新东方在线网络课堂 四级 新东方在线 > 四级 > 英语四级词汇 > 正文

2018年12月英语四级词汇练习及答案(7)

2018-08-10 16:54:05 来源:网络四级资料下载

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(7)

  11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function

  B.fundamental

  C.funeral

  D.funds

  12.Who is the patient being _______ on?

  A.painted

  B.operated

  C.tied

  D.fetched

  13.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause

  B.adventure

  C.grammatical

  D.fond

  14.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty

  B.spoil

  C.flash

  D.curious

  15.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious

  B.perfect

  C.delicate

  D.percent

  16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized

  B.extended

  C.persuaded

  D.unexpected

  17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant

  B.estimate

  C.council

  D.check

  18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked

  B.ignored

  C.noticed

  D.outlined

  19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy

  B.sincere

  C.worship

  D.merry

  20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu

  B.spoon

  C.loan

  D.bond

  答案:

  11.D 12.B 13.D 14.A 15.C

  16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

  2018年12月英语四级词汇练习及答案汇总

本文关键字: 英语四级词汇 四级词汇练习

分享到:

课程试听换一换

  • 大学英语 四级 通关全程4班【2018年12月】

    ¥199

  • 2018大学英语全年规划班

    ¥1

  • 4小时get四六级英语实用技能

    ¥19.9

  • 中秋听力词汇特训班

    ¥19.9

相关推荐

四六级交流•下载

精品课限量免费领

今日特价课

四级实用 • 工具

四级课程排行榜本周本月

四级公开课更多>>

2018年6月大学英语四级考试真题(第一套) w 24分33秒
1 2018年6月大学英语四级考试真题(第一套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第二套) w 24分03秒
2 2017年12月大学英语四级考试真题(第二套)
2017年12月大学英语四级考试真题(第一套) w 23分51秒
3 2017年12月大学英语四级考试真题(第一套)
大学英语四级新闻听力重点特训 w 57分27秒
4 大学英语四级新闻听力重点特训
2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡 w 14分34秒
5 2018年6月六级翻译真题解析-董仲蠡

微博直播更多>>

推荐阅读