关注微信领¥50

百门课程¥0元


50万+已关注

2019年6月英语四级词汇练习及答案(7)

2019-04-15 15:42:58来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(7)

  11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function

  B.fundamental

  C.funeral

  D.funds

  12.Who is the patient being _______ on?

  A.painted

  B.operated

  C.tied

  D.fetched

  13.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause

  B.adventure

  C.grammatical

  D.fond

  14.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty

  B.spoil

  C.flash

  D.curious

  15.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious

  B.perfect

  C.delicate

  D.percent

  16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized

  B.extended

  C.persuaded

  D.unexpected

  17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant

  B.estimate

  C.council

  D.check

  18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked

  B.ignored

  C.noticed

  D.outlined

  19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy

  B.sincere

  C.worship

  D.merry

  20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu

  B.spoon

  C.loan

  D.bond

  答案:

  11.D 12.B 13.D 14.A 15.C

  16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

2019年6月英语四级必备资料下载

2019年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

2019年6月英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级全程4班【2019年6月】

    大学英语四级全程4班【2019年6月】

    主讲:王江涛、李旭、唐迟、田静、董仲蠡、刘琦、刘畅、李卓然、潘赟

    课时:90小时

    查看详情
  • 大学英语四级冲刺练习课【2019年6月】

    大学英语四级冲刺练习课【2019年6月】

    限报人数:10000人

    课时:24

    查看详情
  • 四六级过级能力摸底测试

    四六级过级能力摸底测试

    促销价:¥0

    课时:3

    查看详情
  • 四六级口语通关集训营

    四六级口语通关集训营

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服四六级?

    过级必看:60天如何降服四六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 4月26日-6月30日19:00

    四级过级能力摸底测试

    四级摸底测试+试题解析+直播精讲,0元抢课!参与模考还能赢6666元现金红包、大咖明星演唱会门票!

    价格 : ¥0元

    限报人数:30000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>