关注微信领¥50

百门课程¥0元


50万+已关注

2019年6月英语四级词汇练习及答案(29)

2019-04-23 11:26:32来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(29)

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

  32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective B.president C.manager D.director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote B.district C.interfere D.wander

  34.We can not _______ all the magazines together.

  A. route B.draw C.thread D.bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate B.declare C.solve D.starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply B.charm C.ignore D.forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview B.intention C.stomach D.stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease B.create C.define D.delight

  41.Students with _______ problems may apply for student loans

  A. economic B.financial C.male D.economical

  42.Both sugar and salt can ______in water.

  A. desert B.absorb C.dissolve D.involve

  43.I have not heard anything from him since his _______.

  A. departure B.fault C.foundation D.acciptance

  44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A. conduct B.stoop C.commit D.sweat

  45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A. connected B.sustained C.associated D.suspended

  参考答案: 31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C 45.D

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

2019年6月英语四级必备资料下载

2019年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

2019年6月英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级全程4班【2019年6月】

    大学英语四级全程4班【2019年6月】

    主讲:王江涛、李旭、唐迟、田静、董仲蠡、刘琦、刘畅、李卓然、潘赟

    课时:90小时

    查看详情
  • 大学英语四级冲刺练习课【2019年6月】

    大学英语四级冲刺练习课【2019年6月】

    限报人数:10000人

    课时:24

    查看详情
  • 夜猫子计划-2周搞定四六级高频词

    夜猫子计划-2周搞定四六级高频词

    优惠:0元抢课

    课时:14

    查看详情
  • 四六级口语通关集训营

    四六级口语通关集训营

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 过级必看:60天如何降服四六级?

    过级必看:60天如何降服四六级?

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>