2010年12月四六级考试语法提高练习(28)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


21.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.

A. introducers B. instructors C. conductors D. agents

22.I am afraid it was a _______ for you to do this.

A. bother B. bitter C. bake D. band

23During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.

A. adopted B. adapted C. alarmed D. aided

24.That is _______ behavior and nobody likes it.

A. whistle B. structural C. selfish D. fur

25.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.

A. glorious B. dynamical C. avenue D. invitation

26.Two lines can form an infinite number of _______.

A. ankles B. angles C. angels D. adults

27.He needed a _______ operation.

A. missile B. indirect C. income D. minor

28.Most people say that the new film is a ______.

A. mystery B. smart C. furniture D. custom

29.They serve _______ food in this restaurant.

A. castle B. glue C. delicious D. wing

30.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.

A. trapped B. insulted C. packed D. invited

21.D 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料