2010年12月四六级考试语法提高练习(29)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


31.The _______ of the house is beautifully painted.

A. underneath B. well C. interior D. image

32.A general _______ is held in the United States every four years.

A. selection B. choice C. election D. choose

33.His friend was injured in an airplane _______.

A. break B. crash C. fail D. falling

34.I am a new _______. I was hired yesterday.

A. employer B. employee C. employment D. fence

35.I didn’t know where to send this _______ letter.

A. registered B. maid C. mail D. male

36.What are the _______ farm products in this region?

A. principle B. princess C. principal D. prince

37.Alan is a good football player and never breaks _______.

A. legal B. regulations C. limitation D. agreement

38.In college I _______ in science. What was your major?

A. majored B. ordered C. recorded D. touched

39.The first part of this paper is the _______ review.

A. literature B. field C. study D. phenomenom

40.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.

A. front B. screen C. part D. menu

31.C 32.D 33.B 34.B 35.A 36.C 37.B 38.A 39.A 40.B

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料