2010年12月四六级考试语法提高练习(30)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


41.This is the Chinese _______, translated from English.

A. publication B. editor C. printing D. version

42.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.

A. assistance B. assistant C. associate D. assit

43.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.

A. receive B. make C. benefit D. win

44.He always takes pride in his work. He is very _______.

A. humble B. devoted C. respective D. formal

45.Tomorrow we will _______ our day of independence.

A. favor B. expose C. roar D. celebrate

46.Your _______ in teaching is different from mine.

A. altitude B. approach C. fuel D. lump

47.How much are you going to _______ me for repairing this bike?

A. charge B. request C. require D. need

48.Culturally, this country is divided into two _______.

A. tides B. sections C. verses D. yards

49.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.

A. tuned B. turned C. tied D. wound

50.He said he is my _______ friend but I don’t think so.

A. intensive B. onion C. intimate D. occasion

41.D 42.B 43.C 44.B 45.D 46.B 47.A 48.B 49.A 50.C

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料