2010年12月四六级考试语法提高练习(39)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


31.Kuwait is famous for its _________ resources.

A. petroleum B. jar C. fame D. jaw

32.The doctor gave me a chest X-ray and _______ some medicine for me.

A. prescribed B. floated C. drugged D. drifted

33.Nobody believes he made such a foolish mistake. People say he is very _______.

A. accurate B. actual C. experience D. career

34.The _______ region is centered largely in the north of the country.

A. petrol B. mineral C. telescope D. wire

35.As soon as I complete my training here, I am going to be a _______ expert.

A. sphere B. missile C. rod D. volume

36.I was crossing the street and was almost hit by an _______.

A. ambulance B. amateur C. echo D. editor

37.How much do you know about the works of great _______ figures?

A. literary B. humour C. grammatical D. circular

38.The next time I buy a typewriter, I’m going to buy a _______ model.

A. sulphur B. portable C. suspending D. tender

39.Your _______ for this paper is too long to be accepted.

A. entrance B. guidance C. abstract D. represent

40.Water is as _______ to fish as air is to man.

A. obvious B. basin C. indispensable D. constant

31.A 32.A 33.A 34.B 35.B 36.A 37.A 38.B 39.C 40.C

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料