2010年12月四六级考试语法提高练习(41)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

A. oral B. platform C. rude D. shield

2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

A. departure B. donkey C. destination D. discount

4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

A. gap B. break C. globe D. equality

5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

A. focus B. object C. preserve D. fix

8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

A. double B. joint C. orginate D. diverse

10. He has a bad impression of his _______ in the office.

A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料