2010年12月四六级考试语法提高练习(44)

2010-08-03 00:00:00来源:网络


31.He drove very fast to _______ that red car.

A. scatter B. overtake C. site D. sponsor

32.Slides are sometimes called ________ film.

A. whistle B. vigorous C. robot D. transparent

33.Professor Smith _______the most important part in his paper.

A. omitted B. disputed C. designed D. chased

34.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

A. mixed B. alloy C. champion D. grasp

35.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

A. determination B. distribution C. discipline D. evolution

36.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

A. pushed B. purchased C. promoted D. promised

37.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

A. possible B. potential C. underneath D. vital

38.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

A. interior B. insurance C. initial D. invisible

39.The _______ can help people to see very small objects.

A. metropolitan B. microphone C. microscope D. microwave

40.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

A. psychologically B. moderately C. naturally D. precisely

31.B 32.D 33.A 34.B 35.D 36.C 37.B 38.C 39.C 40.A

最后冲刺

2010年四六级备考手册:听力篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:阅读篇(更新中…)

2010年四六级备考手册:写作篇(更新中…)

考前必备

四级写作高分工具:新概念3常见词汇句法

名师指导6月六级最后冲刺备考方法

四六级名师传授绝技:5个词拿下快速阅读

2010年6月六级听力考试场景词汇精要

六级听力长对话短期突破:从真题入手

2010年6月四六级考试真题答案点评
2010年6月四六级考试真题答案点评汇总

\

四级历年真题(2001-2009)


六级历年真题(2001-2009)

新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字:

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料