2016年12月大学英语四级阅读暑期练习及答案(四十二)

2016-08-31 16:07:48来源:网络

  Questions 56-60 are based on the following passage.

  The ownership of pets brings a variety of benefits that the uninitiated would never believe.For every tale of shredded cushion,flattened plants,and chew slippers,there is another testimony of intelligence,sympathy and undying devotion.Now the gowing body of research into the medical and social advantages of pet ownership has confirmed what pet owners have always intuitively known that pets are not just loving companions but actually do us good.Researchers have established the value of pets in soothing and reassuring humans,particularly when ill,lonely or in distress.Perhaps the unquestioning love and approval pets give us is something we don’t always get from out human nearest and dearest.

  Our makeshift understanding psychology leads many of us to view very close relationships with pets with suspicion.Childless couples in particular give rise to speculation,but a consultant in animal behavior says,“There is no evidence that a pet is a direct substitute for child.”And while many adults feel foolish if caught talking to their pets,they have no need to.The experts say you cannot have a close relationship with a pet without treating it as a person and that talking to a pet is notun healthy.—simply a way of establishing camaraderie.

  The shaking helplessness of a young puppy or fluffy kitten stirs protective instincts deep within us and prompts many parents to buy pets for their children in the hope of instilling a sense of responsibility and caring and acceptance of the facts of life and death.Hut animals don’t have to besoft and fond to bring out the best in us.A social worker encouraged aggressive boys to handle ferrets—“if handled correctly they respond with friendship;if incorrectly they bite.”

  There seems to be no doubt that,emotionally and physically,our pets do us good—there is a Drice to be paid.When loved animal dies,it is often a traumatic event—and then where do we tum for comfort?

  56、Pets are sometimes criticized because they_______.

  A.lack intelligence

  B.are destructive

  C.need considerable care

  D.demand affection

  57、 The idea that animals are a substitute for children is_______.

  A.supported by research

  B.encouraged by psychologists

  C.an argument for keeping a pet

  D.a common prejudice

  58、 Talking to animals is_______.

  A.silly

  B.suspicious

  C.beneficial

  D.stimulating

  59、 A ferret is probably a kind of_______.

  A.tame animal

  B.fierce anitaal

  C.lovely animal

  D.tamable animal

  60、 The writer believes that pets are valuable to children because they_______.

  A.return affection

  B.are comforting

  C.need looking after

  D.are protective

  答案解析:56-60 BDCBC

编辑推荐:2016年12月大学英语四级阅读暑期练习及答案汇总

英语四级无忧计划立减1000元

历年考研真题及答案

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
  • 2024年12月英语四级阅读段落信息匹配题练习及答案(1)

    在备考英语四级阅读时,重点应放在提高阅读速度和理解文章主旨上。多做练习,熟悉常见题型和技巧,有助于应对考试挑战。新东方在线小编为大家整理了“2024年12月英语四级阅读段落信息匹配题练习及答案(1)”,希望能为大家带来帮助。

    来源 : 网络 2024-09-11 08:40:00 关键字 : 英语四级阅读

  • 2024年12月英语四级阅读段落信息匹配题练习及答案(2)

      在备考英语四级阅读时,重点应放在提高阅读速度和理解文章主旨上。多做练习,熟悉常见题型和技巧,有助于应对考试挑战。新东方在线小编

    来源 : 网络 2024-09-11 08:40:00 关键字 : 英语四级阅读

  • 2024年12月英语四级阅读段落信息匹配题练习及答案(3)

    在备考英语四级阅读时,重点应放在提高阅读速度和理解文章主旨上。多做练习,熟悉常见题型和技巧,有助于应对考试挑战。新东方在线小编为大家整理了“2024年12月英语四级阅读段落信息匹配题练习及答案(3)”,希望能为大家带来帮助。

    来源 : 网络 2024-09-11 08:40:00 关键字 : 英语四级阅读

  • 2024下半年大学英语四级阅读理解习题(41)

    在备考英语四级阅读时,重点应放在提高阅读速度和理解文章主旨上。多做练习,熟悉常见题型和技巧,有助于应对考试挑战。新东方在线小编为大家整理了“2024下半年大学英语四级阅读理解习题(41)”,希望能为大家带来帮助。

    来源 : 网络 2024-09-11 08:34:00 关键字 : 英语四级阅读

  • 2024下半年大学英语四级阅读理解习题(42)

    在备考英语四级阅读时,重点应放在提高阅读速度和理解文章主旨上。多做练习,熟悉常见题型和技巧,有助于应对考试挑战。新东方在线小编为大家整理了“2024下半年大学英语四级阅读理解习题(42)”,希望能为大家带来帮助。

    来源 : 网络 2024-09-11 08:34:00 关键字 : 英语四级阅读

更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料