关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年6月英语四级词汇练习及答案(28)

2019-04-23 11:26:15来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(28)

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B.string C.spot D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic B.strain C.purchase D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure B.maintain C.shelter D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research B.rescue C.vessel D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard B.accomplish C.roar D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite B.available C.convenient D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

  参考答案:16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

2019年6月英语四级必备资料下载

2019年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

2019年6月英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>