关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年6月英语四级词汇练习及答案(65)

2019-05-07 11:47:07来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(65)

  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

  A.adopt

  B.adjust

  C.adapt

  D.accept

  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

  A.evaluate

  B.object

  C.bargain

  D.pause

  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

  A.extend

  B.part

  C.extent

  D.content

  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

  A.conference

  B.reference

  C.conversion

  D.cooperation

  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  A.make

  B.accustom

  C.force

  D.let

  6.He has _______ much time and energy for his invention.

  A.contained

  B.proceeded

  C.consumed

  D.paid

  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

  A.encourage

  B.obey

  C.recall

  D.spread

  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

  A.admission

  B.agreement

  C.appointment

  D.alphabet

  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

  A.internal

  B.odd

  C.interesting

  D.dull

  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  A.required

  B.ordered

  C.indicated

  D.sentenced

  答案:

  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

  2019年6月英语四级词汇练习及答案汇总

2019年6月英语四级必备资料下载

2019年6月英语四级词汇完整版带音标下载

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

2019年6月英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

英语四级全程4班与冲刺练习课联报立省20元

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>