2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(7)

2019-07-10 16:12:09来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(7),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

  A.adopt

  B.adjust

  C.adapt

  D.accept

  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

  A.evaluate

  B.object

  C.bargain

  D.pause

  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

  A.extend

  B.part

  C.extent

  D.content

  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

  A.conference

  B.reference

  C.conversion

  D.cooperation

  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  A.make

  B.accustom

  C.force

  D.let

  6.He has _______ much time and energy for his invention.

  A.contained

  B.proceeded

  C.consumed

  D.paid

  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

  A.encourage

  B.obey

  C.recall

  D.spread

  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

  A.admission

  B.agreement

  C.appointment

  D.alphabet

  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

  A.internal

  B.odd

  C.interesting

  D.dull

  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  A.required

  B.ordered

  C.indicated

  D.sentenced

  答案:

  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D


10天刷完四六级高频词-【0元领课】

10天刷完四六级高频词

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年7月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料