关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(8)

2019-07-10 16:14:25来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(8),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  31.When heated, water changes into _______.

  A.solid

  B.vapour

  C.liquid

  D.air

  32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed

  B.exclaim

  C.excess

  D.extend

  33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor

  B.false

  C.evident

  D.elastic

  34.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats

  B.looks

  C.resembles

  D.likes

  35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked

  B.recorded

  C.stocked

  D.stripped

  36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding

  B.foregoing

  C.swaying

  D.frowning

  37.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay

  B.chamber

  C.frank

  D.dozen

  39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter

  B.fold

  C.partial

  D.commercial

  40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship

  B.vain

  C.reveal

  D.associate

  答案:

  31.B 32.A 33.C 34.C 35.A

  36.C 37.A 38.C 39.D 40.D


本文关键字: 英语四级词汇

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>