关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(9)

2019-07-10 16:15:10来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(9),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard

  B.attached

  C.granted

  D.kept

  43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction

  B.equivalent

  C.index

  D.murder

  44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour

  B.kettle

  C.glimpse

  D.scale

  45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful

  B.secure

  C.grateful

  D.companion

  46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation

  B.helicopter

  C.noticeable

  D.ounce

  47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat

  B.verse

  C.conductor

  D.operator

  48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey

  B.valuable

  C.spare

  D.raw

  49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist

  B.insist

  C.assist

  D.disease

  50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal

  B.indirect

  C.absolute

  D.aid

  答案:

  41.C 42.B 43.A 44.C 45.C

  46.A 47.D 48.D 49.C 50.A


本文关键字: 英语四级词汇

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>