关注微信领资料

百门课程¥0元


80万+已关注

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(10)

2019-07-10 16:16:01来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇练习及答案解析(10),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  11.This university has _______ a great deal since our last visit.

  A.appeared

  B.altered

  C.approached

  D.admired

  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

  A. jealous

  B.owes

  C.misses

  D.envies

  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  A.grape

  B.grey

  C.grip

  D.grave

  14.Mary has never been _______ a ship.

  A.abroad

  B.aboard

  C.above

  D.absorb

  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  A. levels

  B.stories

  C.layers

  D.formations

  16.The thief was _______ by the police at the railway station.

  A.carpet

  B.mined

  C.captured

  D.mounted

  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

  A.adequate

  B.absolute

  C.private

  D.practical

  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

  A.connect

  B.flat

  C.fill

  D.concentrate

  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  A.encountered

  B.whispered

  C.swung

  D.maid

  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  A.manual

  B.annual

  C.amount

  D.alike

  答案:

  11.B 12.D 13.C 14.B 15.C

  16.C 17.B 18.D 19.A 20.B


本文关键字: 英语四级词汇

为你特别匹配的四级精品课程,快速提分先人一步!
  • 大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    大学英语四级暑期全程班【2019年12月】

    主讲:王江涛、李旭、田静、董仲蠡、刘畅、刘琦、潘赟、李卓然

    课时:130小时

    查看详情
  • 大学英语四六级真题解析【2019.06】

    大学英语四六级真题解析【2019.06】

    限报人数:30000人

    课时:2

    查看详情
  • 四六级考前抢分终极预测

    四六级考前模拟冲刺

    优惠:0元抢课

    课时:2

    查看详情
  • 四六级冲刺抢救班

    四六级冲刺抢救班

    优惠:0元抢课

    课时:5

    查看详情
  • 一招告别四六级写译神句式

    一招告别四六级写译神句式

    限报人数:20000人

    课时:2

    查看详情
更多>>
更多内容
更多>>
  • 5月13日-7月31日19:00

    一招告别四六级写译神句式

    四六级写作翻译句式简单老套写不出新意?不存在的!考前急救翻译写作句式,轻松俘获考官芳心!免费领课~

    价格 : ¥1元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多课程>>