2019年12月英语四级备考:英语四级词汇练习题及解析(12)

2019-10-17 16:14:43来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考资料,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition B.exception C.except D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare B.fast C.moderate D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal B.tunnel C.channel D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B.beam C.bake D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B.substance C.stretch D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived B.suspended C.suffered D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel B.spoil C.acceptable D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting B.joking C.counting D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B.bay C.assistance D.graduate

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal B.figure C.scientific D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B.assures C.affords D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes B.spoils C.deserts D.neglects

  参考答案:1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D


关注新东方四六级公众号

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线四六级

回复【真题礼包】领取真题大礼包

更多>>
  • 11月25日-12月6日20:00

    四六级翻译考前带练班

    超贴心考前翻译带练班开课啦!每天20分钟,0废话高效带练,历年真题翻译疯狂带练,助力提分50+!

    价格 : ¥0元

    限报人数:5000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料