2019年12月英语四级词汇练习及答案(57)

2019-12-03 10:50:20来源:网络

 新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(57)

  21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite

  B.original

  C.sufficient

  D.expert

  22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel

  B.symbol

  C.automobile

  D.farewell

  23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest

  B.punishment

  C.protection

  D.project

  24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable

  B.doubtful

  C.good

  D.wanted

  25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge

  B.output

  C.starve

  D.tend

  26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal

  B.temporary

  C.regular

  D.chamber

  27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render

  B.trust

  C.receipt

  D.tale

  28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A. insure

  B.purse

  C.purchase

  D.pursue

  29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication

  B.reference

  C.sample

  D.saucer

  30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed

  B.varied

  C.twisted

  D.wicked

  答案:

  21.D 22.D 23.D 24.A 25.A

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.C

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题及答案

更多>>
  • 12月9日-12月12日19:00-20:00

    四六级考前10天抢分预测

    考前最后抢救!道长舅舅齐上阵,最后一周,再抢50分!参与抢分直播送新考季全程班免单券!

    价格 : ¥0元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料