2019年12月英语四级词汇练习及答案(58)

2019-12-03 10:50:44来源:网络

 新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(58)

  31.When heated, water changes into _______.

  A.solid

  B.vapour

  C.liquid

  D.air

  32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed

  B.exclaim

  C.excess

  D.extend

  33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor

  B.false

  C.evident

  D.elastic

  34.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats

  B.looks

  C.resembles

  D.likes

  35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked

  B.recorded

  C.stocked

  D.stripped

  36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding

  B.foregoing

  C.swaying

  D.frowning

  37.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay

  B.chamber

  C.frank

  D.dozen

  39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter

  B.fold

  C.partial

  D.commercial

  40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship

  B.vain

  C.reveal

  D.associate

  答案:

  31.B 32.A 33.C 34.C 35.A

  36.C 37.A 38.C 39.D 40.D

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题及答案

更多>>
  • 12月9日-12月12日19:00-20:00

    四六级考前10天抢分预测

    考前最后抢救!道长舅舅齐上阵,最后一周,再抢50分!参与抢分直播送新考季全程班免单券!

    价格 : ¥0元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料