2019年12月英语四级词汇练习及答案(60)

2019-12-03 10:51:41来源:网络

 新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了英语四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来练习一下吧。

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

  英语四级词汇练习及答案(60)

  11.This university has _______ a great deal since our last visit.

  A.appeared

  B.altered

  C.approached

  D.admired

  12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

  A. jealous

  B.owes

  C.misses

  D.envies

  13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  A.grape

  B.grey

  C.grip

  D.grave

  14.Mary has never been _______ a ship.

  A.abroad

  B.aboard

  C.above

  D.absorb

  15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  A. levels

  B.stories

  C.layers

  D.formations

  16.The thief was _______ by the police at the railway station.

  A.carpet

  B.mined

  C.captured

  D.mounted

  17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

  A.adequate

  B.absolute

  C.private

  D.practical

  18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

  A.connect

  B.flat

  C.fill

  D.concentrate

  19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  A.encountered

  B.whispered

  C.swung

  D.maid

  20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  A.manual

  B.annual

  C.amount

  D.alike

  答案:

  11.B 12.D 13.C 14.B 15.C

  16.C 17.B 18.D 19.A 20.B

  2019年12月英语四级词汇练习及答案汇总

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题答案

更多资料
更多>>
更多内容

关注新东方在线服务号

回复【四级真题】,获取最新试题及答案

更多>>
  • 12月9日-12月12日19:00-20:00

    四六级考前10天抢分预测

    考前最后抢救!道长舅舅齐上阵,最后一周,再抢50分!参与抢分直播送新考季全程班免单券!

    价格 : ¥0元

    限报人数:20000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料