2020年6月英语四级词汇1200题(25)

2020-05-27 11:13:26来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2020年6月英语四级词汇1200题,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  2020年6月英语四级词汇1200题汇总

  31.This product is _______ to change without notice.

  A. despite B.evil C.subject D.crust|

  32.I don’t know how he can _______ himself for such conduct.

  A. justify B.locate C.rear D.swear

  33.The stolen watch has been _______ to its owner.

  A. retired B.pitched C.restored D.cured

  34.It is _______ cold this winter in Xi’an.

  A. considerably B.tight C.naval D.moreover

  35.It has been my _______ to meet with this accident.

  A. journal B.reduction C.affect D.fate

  36.Her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.

  A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed

  37.He ________ that he could finish the job without any help.

  A. designed B.headed C.claimed D.preserved

  38.Professor Li _______ his success to his mother.

  A. owns B.ruins C.owes D.roars

  39.The election _______ for the State governor has begun this year.

  A. campaign B.bolt C.hell D.immense

  40.Anyone without _______ illness can do this simple job.

  A. mild B.mind C.mental D.mend

  答案:

  31.C 32.A 33.C 34.A 35.D

  36.D 37.C 38.C 39.A 40.C


  编辑推荐:

  2020年6月英语四级词汇讲解丨考点归纳汇总

  2020年上半年英语四级近义词配对练习汇总

  2020年6月大学英语四级大纲词汇带音标(汇总)

  2020年6月英语四级词汇练习及答案汇总


10天刷完四六级高频词-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料