2020年6月英语四级词汇1200题(26)

2020-05-27 11:13:41来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2020年6月英语四级词汇1200题,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  2020年6月英语四级词汇1200题汇总

  41.Glass may _______ at high temperature.

  A. profit B.pronounce C.sting D.melt

  42.Silver _______ electricity far better than other materials.

  A. equips B.strikes C.cracks D.conducts

  43.Everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.

  A. attribute B.distribute C.contribute D.drift

  44.White teeth are a sharp _______ to black skin.

  A. content B.contract C.contrast D.contain

  45.Tom is _______ about photography. He spends nearly all his money on it.

  A. justice B.innocent C.fierce D.crazy

  46.We need help from the other countries. But we do not _______ on others for support.

  A. engage B.lean C.strip D.multiply

  47.We will _______ the plan because of the cost.

  A. council B.journal C.damp D.oppose

  48.Our train is _______ at Shanghai at seven o’clock this evening.

  A. due B.crystal C.cushion D.cooperation

  49.Her voice was _______ in the noise.

  A. filled B.entertained C.enormous D.drowned

  50.He is very _______ in his family and never does anything against his wife.

  A. hence B.possess C.outer D.humble

  答案:

  41.D 42.D 43.C 44.C 45.D

  46.B 47.D 48.A 49.D 50.D

  编辑推荐:

  2020年6月英语四级词汇讲解丨考点归纳汇总

  2020年上半年英语四级近义词配对练习汇总

  2020年6月大学英语四级大纲词汇带音标(汇总)

  2020年6月英语四级词汇练习及答案汇总



10天刷完四六级高频词-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料