2020年6月英语四级词汇1200题(27)

2020-05-27 11:13:55来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2020年6月英语四级词汇1200题,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  2020年6月英语四级词汇1200题汇总

  1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

  A. column

  B.combination

  C.comb

  D.classified

  2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

  A. plug

  B.paint

  C.shoot

  D.upset

  3.Please put your _______ on this application form.

  A. site

  B.silly

  C.shower

  D.signature

  4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

  A. picture

  B.suit

  C.stomach

  D.optical

  5.This dress is made of _______, isn’t it?

  A. nylon

  B.monument

  C.mutual

  D.nod

  6.Jack wants to be _______ when he grows up.

  A.a bar

  B.a cousin

  C.an opponent

  D.an astronaut

  7.She failed to call the office to _______ her appointment.

  A. greet

  B.miss

  C.ruin

  D.cancel

  8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

  A. fried

  B.ideal

  C.juice

  D.maid

  9.What is the total circulation of this _______?

  A. leather

  B.pale

  C.journal

  D.wagon

  10.He gave us a very good description of the _______ of this university

  A. lawyer

  B.orient

  C.layout

  D.oven

  答案:

  1.D 2.A 3.D 4.D 5.A

  6.D 7.D 8.A 9.C 10.C

  编辑推荐:

  2020年6月英语四级词汇讲解丨考点归纳汇总

  2020年上半年英语四级近义词配对练习汇总

  2020年6月大学英语四级大纲词汇带音标(汇总)

  2020年6月英语四级词汇练习及答案汇总



10天刷完四六级高频词-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料