2020年6月英语四级词汇1200题(31)

2020-05-29 15:59:00来源:了

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2020年6月英语四级词汇1200题,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  2020年6月英语四级词汇1200题汇总

  41.His proposal is very _______. We do not need any explanation.

  A. concrete

  B.loyal

  C.grey

  D.draft

  42.This is a _______ computer, which we just bought for our research.

  A. detective

  B.luggage

  C.digital

  D.grave

  43.The two pictures are _______. We don’t know which is the copy.

  A. identical

  B.likely

  C.limited

  D.resemble

  44.If you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.

  A. participant

  B.planet

  C.laundry

  D.ribbon

  45.If the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

  A. sample

  B.percent

  C.leisure

  D.flight

  46.I am very _______. You may tell me your suggestion.

  A. fog

  B.debate

  C.culture

  D.flexible

  47.This is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

  A. accommodate

  B.display

  C.faint

  D.loaf

  48.Professor Li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

  A. insisted

  B.piled

  C.persisted

  D.split

  49.The new plan is _______ and everybody present agrees with it.

  A. feasible

  B.adventure

  C.appendix

  D.camel

  50.Please be _______. Your question is too general.

  A. limited

  B.narrow

  C.specific

  D.thorough

  答案:

  41.A 42.C 43.A 44.C 45.A

  46.D 47.A 48.C 49.A 50.C

  编辑推荐:

  2020年6月英语四级词汇讲解丨考点归纳汇总

  2020年上半年英语四级近义词配对练习汇总

  2020年6月大学英语四级大纲词汇带音标(汇总)

  2020年6月英语四级词汇练习及答案汇总

10天刷完四六级高频词-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料