2020年6月英语四级词汇1200题(35)

2020-05-30 15:59:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2020年6月英语四级词汇1200题,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  2020年6月英语四级词汇1200题汇总

  31.He drove very fast to _______ that red car.

  A.scatter

  B.overtake

  C.site

  D.sponsor

  32.Slides are sometimes called ________ film.

  A.whistle

  B.vigorous

  C.robot

  D.transparent

  33.Professor Smith _______the most important part in his paper.

  A.omitted

  B.disputed

  C.designed

  D.chased

  34.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  A.mixed

  B.alloy

  C.champion

  D.grasp

  35.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  A.determination

  B.distribution

  C.discipline

  D.evolution

  36.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

  A.pushed

  B.purchased

  C.promoted

  D.promised

  37.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

  A.possible

  B.potential

  C.underneath

  D.vital

  38.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  A.interior

  B.insurance

  C.initial

  D.invisible

  39.The _______ can help people to see very small objects.

  A.metropolitan

  B.microphone

  C.microscope

  D.microwave

  40.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

  A.psychologically

  B.moderately

  C.naturally

  D.precisely

  答案:

  31.B 32.D 33.A 34.B 35.D

  36.C 37.B 38.C 39.C 40.A

  编辑推荐:

  2020年6月英语四级词汇讲解丨考点归纳汇总

  2020年上半年英语四级近义词配对练习汇总

  2020年6月大学英语四级大纲词汇带音标(汇总)

  2020年6月英语四级词汇练习及答案汇总




10天刷完四六级高频词-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考场必备词汇串讲-【0元领课】

四六级考场必备词汇串讲

2天搞定四六级词汇,拒绝死记硬背!

本文关键字: 英语四级词汇

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年7月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料