2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(1)

2020-06-30 10:11:24来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

  1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A. portable B. primary C. possession D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping us.

  A. motive B. motion C. mood D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A. midst B. mild C. mention D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A. critical B. belt C. conscience D. copper

  5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

  7.They _______ our house at $10,000.

  A. count B. vanish C. weave D. assess

  8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

  答案:1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点

四六级:如何突破语法长难句-【0元领课】

四六级:如何突破语法长难句

四六级考前30天逆袭攻略-【0元领课】

四六级考前30天逆袭攻略

四六级考前30天备考规划,原价29.9元,限时免费领!

2019年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

历年四六级考试真题汇总压缩包

关注新东方在线服务号回复【四级真题】

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料