2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(5)

2020-07-01 10:09:00来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学们整理了2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案,希望可以为大家带来帮助,预祝大家高分通过大学英语四级考试。  

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

  1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

  A. oral B. platform C. rude D. shield

  2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

  3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

  A. departure B. donkey C. destination D. discount

  4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  A. gap B. break C. globe D. equality

  5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

  A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

  6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

  7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  A. focus B. object C. preserve D. fix

  8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

  A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

  9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

  A. double B. joint C. orginate D. diverse

  10. He has a bad impression of his _______ in the office.

  A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

  答案:1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

  2020年上半年大学英语四级语法练习题及答案(汇总)

推荐信息:

  2020年6月大学英语四级语法用法辨析汇总

  2020年上半年英语四级考试语法大全目录

  2020年6月大学英语四级语法考点复习盘点

  2020年6月大学英语四级重点语法知识盘点



1周零基础拆解四六级长难句-【0元领课】

1周零基础拆解四六级长难句

四六级:如何突破语法长难句-【0元领课】

四六级:如何突破语法长难句

2020年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

2020年7月英语四级试题答案

关注四六级小助手回复【四级真题】获取

更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料