2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(15)

2021-05-15 14:35:00来源:网络

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)

  1.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard

  B.attached

  C.granted

  D.kept

  3.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction

  B.equivalent

  C.index

  D.murder

  4.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour

  B.kettle

  C.glimpse

  D.scale

  5.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful

  B.secure

  C.grateful

  D.companion

  6.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

  A.generation

  B.helicopter

  C.noticeable

  D.ounce

  7.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

  A.throat

  B.verse

  C.conductor

  D.operator

  8.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

  A.storey

  B.valuable

  C.spare

  D.raw

  9.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

  A.resist

  B.insist

  C.assist

  D.disease

  10.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

  A. ideal

  B.indirect

  C.absolute

  D.aid

  答案:

  1.C 2.B 3.A 4.C 5.C

  6.A 7.D 8.D 9.C 10.A

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)


大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料