2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(16)

2021-05-15 14:35:00来源:网络

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)

  1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

  A.adopt

  B.adjust

  C.adapt

  D.accept

  2.He tried to _______ with the manager for has salary.

  A.evaluate

  B.object

  C.bargain

  D.pause

  3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

  A.extend

  B.part

  C.extent

  D.content

  4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

  A.conference

  B.reference

  C.conversion

  D.cooperation

  5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  A.make

  B.accustom

  C.force

  D.let

  6.He has _______ much time and energy for his invention.

  A.contained

  B.proceeded

  C.consumed

  D.paid

  7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

  A.encourage

  B.obey

  C.recall

  D.spread

  8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

  A.admission

  B.agreement

  C.appointment

  D.alphabet

  9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

  A.internal

  B.odd

  C.interesting

  D.dull

  10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  A.required

  B.ordered

  C.indicated

  D.sentenced

  答案:

  1.C 2.C 3.C 4.A 5.B

  6.C 7.A 8.C 9.D 10.D

  2021年6年英语四级词汇备考测试及参考答案(汇总)


大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考后解析

文本+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:6月4日

    四级写译考前急救营

    5小时写作带练,2小时写译点睛=7小时考前急救,带你摆脱写译困境!

    拼团 : ¥1元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多>>
更多资料