2021年6月英语四级备考:英语四级词汇练习题及解析(3)

2021-05-26 18:22:20来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2021年6月英语四级备考资料,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.

  A. discouraged

  B.observed

  C.obeyed

  D.obtained

  32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.

  A. detective

  B.president

  C.manager

  D.director

  33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.

  A. devote

  B.district

  C.interfere

  D.wander

  34.We can not _______ all the magazines together.

  A. route

  B.draw

  C.thread

  D.bind

  35.What he said in the meeting _______ everybody present.

  A. disgusted

  B.dismissed

  C.disposed

  D.eliminated

  36.Some lazy men would rather _______ than work.

  A. indicate

  B.declare

  C.solve

  D.starve

  37.This boy was _______ for what he had done in the class.

  A. scolded

  B.overcome

  C.inclined

  D.displayed

  38.Some states in the United States _______ people to carry guns.

  A. apply

  B.charm

  C.ignore

  D.forbid

  39.Carelessness made him fall in his job _______.

  A.interview

  B.intention

  C.stomach

  D.stocking

  40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.

  A. decrease

  B.create

  C.define

  D.delight

  答案:

  31.A 32.D 33.C 34.D 35.A

  36.D 37.A 38.D 39.A 40.C




大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考试

试题+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:7月27日

    0元包邮送四六级暑期王炸礼盒

    四六级备考5件套,实物礼盒包邮送!暑期全科备考规划课,新东方导师直播带学!免费领取,限量500套!先到先得!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
  • 8月2日

    四六级10天懒人背词营

    3大背词狠招,千人打卡陪伴,10天陪你刷单词!只要打卡送电子词书!坚持打卡解锁备考大礼包!

    拼团 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料