2021年6月英语四级备考:英语四级词汇练习题及解析(4)

2021-05-26 18:22:35来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2021年6月英语四级备考资料,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed

  B.packed

  C.prayed

  D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic

  B.strain

  C.purchase

  D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure

  B.maintain

  C.shelter

  D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved

  B.resorted

  C.requested

  D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research

  B.rescue

  C.vessel

  D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn

  B.vanished

  C.found

  D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting

  B.stripping

  C.elaborating

  D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard

  B.accomplish

  C.roar

  D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite

  B.available

  C.convenient

  D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted

  B.mounted

  C.wrapped

  D.restored

  答案:

  21.A 22.A 23.B 24.A 25.B

  26.B 27.C 28.D 29.B 30.A



大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考试

试题+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:7月27日

    0元包邮送四六级暑期王炸礼盒

    四六级备考5件套,实物礼盒包邮送!暑期全科备考规划课,新东方导师直播带学!免费领取,限量500套!先到先得!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
  • 8月2日

    四六级10天懒人背词营

    3大背词狠招,千人打卡陪伴,10天陪你刷单词!只要打卡送电子词书!坚持打卡解锁备考大礼包!

    拼团 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料