2021年6月英语四级备考:英语四级词汇练习题及解析(5)

2021-05-26 18:22:49来源:网络

  新东方在线英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2021年6月英语四级备考资料,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal

  B.figure

  C.scientific

  D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional

  B.scholar

  C.nurse

  D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy

  B.plain

  C.permanent

  D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends

  B.assures

  C.affords

  D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes

  B.spoils

  C.deserts

  D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities

  B.hens

  C.votes

  D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface

  B.atmosphere

  C.attitude

  D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary

  B.string

  C.spot

  D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes

  B.absorbs

  C.accrses

  D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished

  B.annoyed

  C.astonished

  D.scored

  答案:

  11.A 12.A 13.B 14.D 15.A

  16.B 17.D 18.D 19.A 20.C



大学英语四级暑假全程班

大学英语四级暑假全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容

6月四六级考试

试题+答案【完整版】

更多>>
  • 开课时间:7月27日

    0元包邮送四六级暑期王炸礼盒

    四六级备考5件套,实物礼盒包邮送!暑期全科备考规划课,新东方导师直播带学!免费领取,限量500套!先到先得!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
  • 8月2日

    四六级10天懒人背词营

    3大背词狠招,千人打卡陪伴,10天陪你刷单词!只要打卡送电子词书!坚持打卡解锁备考大礼包!

    拼团 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料