2021年12月英语四级词汇练习及答案(5)

2021-08-23 11:06:39来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)

  1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.

  A.flat

  B.coined

  C.bored

  D.manufactured

  2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.

  A.differ

  B.detail

  C.distinguish

  D.defeat

  3.The president of that company was very calm during the political _______.

  A.failure

  B.fashion

  C.proceed

  D.crisis

  4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.

  A.Oxxasion

  B.vain

  C.Moisture

  D.Deck

  5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.

  A.dash

  B.cell

  C.crew

  D.gay

  6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.

  A. insects

  B.human

  C.inhabitants

  D.flights

  7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.

  A.gather

  B.hire

  C.discharge

  D.escape

  8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.

  A.cable

  B.cage

  C.border

  D.bay

  9.She gave him a _______ that she could not come to his party.

  A.mistress

  B.shoot

  C.neck

  D.hint

  10.When the temperature is below zero, water will _______.

  A.freeze

  B.virtue

  C.sink

  D.seek

  答案:

  1.D 2.C 3.D 4.C5.C

  6.C 7.C 8.A 9.D 10.A

  11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.

  A.odd

  B.even

  C.extra

  D.nut

  12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.

  A.projects

  B.gives

  C.folds

  D.objects

  13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.

  A.retained

  B.represented

  C.reported

  D.required

  14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.

  A.painting

  B.illustration

  C.drawing

  D.sketch

  15.He is deeply _______ in the trouble of his company.

  A. involved

  B.occurred

  C.packed

  D.represented

  16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.

  A.blankets

  B.blind

  C.black

  D.blanks

  17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.

  A.vices

  B.habits

  C.customs

  D.copies

  18.The news has not yet been officially _______ by the government.

  A.struck

  B.confirmed

  C.founded

  D.pointed

  19.These are two _______ issures, but people often take them as one.

  A.ruin

  B.nest

  C.distinct

  D.castle

  20.What _______ did you watch on television last night?

  A.wave

  B.frequency

  C.channel

  D.tunnel

  答案:

  11.A 12.D 13.A 14.D 15.A

  16.D 17.A 18.B 19.C 20.C

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)


大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
  • 开课时间:10月

    四六级考前60天冲刺计划

    报名即送:6月新考题+70套历年试题+6大干货资料包!5阶复习,一站式扫清备考障碍!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料