2021年12月英语四级词汇练习及答案(7)

2021-08-24 09:59:11来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)

  11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

  A.function

  B.fundamental

  C.funeral

  D.funds

  12.Who is the patient being _______ on?

  A.painted

  B.operated

  C.tied

  D.fetched

  13.Mary is _______ of music but I am not.

  A.pause

  B.adventure

  C.grammatical

  D.fond

  14.This man has been proved _______ of murder.

  A.guilty

  B.spoil

  C.flash

  D.curious

  15.The international situation is very _______ in the Middle East.

  A.delicious

  B.perfect

  C.delicate

  D.percent

  16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

  A.recognized

  B.extended

  C.persuaded

  D.unexpected

  17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

  A.grant

  B.estimate

  C.council

  D.check

  18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

  A.overlooked

  B.ignored

  C.noticed

  D.outlined

  19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

  A.tidy

  B.sincere

  C.worship

  D.merry

  20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

  A.menu

  B.spoon

  C.loan

  D.bond

  答案:

  11.D 12.B 13.D 14.A 15.C

  16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)


大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
  • 开课时间:10月

    四六级考前60天冲刺计划

    报名即送:6月新考题+70套历年试题+6大干货资料包!5阶复习,一站式扫清备考障碍!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料