2021年12月英语四级词汇练习及答案(10)

2021-08-24 09:59:51来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)

  41.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  46.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  49.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  41.C 42.D 43.D 44.D 45.D

  46.A 47.A 48.C 49.D 50.D

  2021年12月英语四级词汇练习及答案(汇总)


大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

2021年四六级考试真题回忆及解析

关注新东方在线 回复【四级真题】

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
  • 开课时间:10月

    四六级考前60天冲刺计划

    报名即送:6月新考题+70套历年试题+6大干货资料包!5阶复习,一站式扫清备考障碍!

    价格 : ¥0元

    限报人数:10000人

    免费领取
更多公开课>>
更多>>
更多资料