2021年12月英语四级词汇练习及答案解析(2)

2021-10-25 16:41:37来源:网络

  2021年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总

  1.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical四六级英语能力测评:测试+出分+解析

四六级英语能力测评:测试+出分+解析

  2.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  3.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  4.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  5.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  6.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  7.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  8.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  9.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  10.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.C 5.D

  6.A 7.C 8.A 9.B 10.A

  1. This kind of medicine has the power to _______poison.

  A.splash

  B.resist

  C.adopt

  D.occupy

  2. He is easily _______ so I do not like to talk with him.

  A.defended

  B.afforded

  C.created

  D.offended

  3.I am _______ to believe that he won’t come back to see his wife again.

  A.inclined

  B.puzzled

  C.accompanied

  D.performed

  4.Before you mail this letter, you should check again whether you have _______ it or not.

  A.sunk

  B.sighed

  C.sought

  D.sealed

  5.After talking for nearly ten hours, he _______ to the government’s pressure at last.

  A.expressed

  B.yielded

  C.decreased

  D.approved

  6.My hands and feet were ________ with cold as I waited for the bus.

  A. cliff

  B.still

  C.stiff

  D.stick

  7.This problem is beyond his ability and he can not ________ it.

  A.slip

  B.pack

  C.gain

  D.solve

  8.When you buy the spare parts for your car, try to get the _______ ones from the authorized dealer.

  A.genuine

  B.generous

  C.genius

  D.gentle

  9.If you use _______, you can get a higher quality picture.

  A.wax

  B.shame

  C.goose

  D.slides

  10.Who _______ this country, the people or the president? This question is not easy to answer.

  A.frightens

  B.differs

  C.displays

  D.governs

  答案:

  1.B 2.D 3.A 4.D 5.B

  6.C 7.D 8.A 9.D 10.D

  2021年12月英语四级词汇练习及答案解析汇总





大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

本文关键字: 英语四级词汇

2021年12月四六级考前冲分备考资料

关注四六级小助手 备考福利定期放送

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料