2021年12月英语四级语法习题及答案(一)

2021-11-24 10:24:00来源:网络

  2021年12月英语四级语法习题及答案(一)

  1.Mary has a _______ view of our future. But nobody believes what she said.

  A. portable B. primary C. possession D. positive

  2.Nobody knows his _______ for helping us.

  A. motive B. motion C. mood D. moral

  3.Both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  A. midst B. mild C. mention D. neutral

  4.This is a _______ moment for our research. We should be careful.

  A. critical B. belt C. conscience D. copper

  5.This textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  A. observation B. transportation C. advanced D. transfer

  6.When I read the newspaper, I always read the _______ first.

  A. headlines B. headquarters C. heaven D. horizon

  7.They _______ our house at $10,000.

  A. count B. vanish C. weave D. assess

  8.When he studied at college, Jack was supported by a _______.

  A. treatment B. assistance C. scholarship D. protein

  9.Even as _______, he made several wonderful inventions.

  A .a stock B. a representative C. an undergraduate D. a gulf

  10.An emergency _______ is very important in case of fire.

  A. exit B. deposit C. discharge D. elaborate

  1.D 2.A 3.D 4.A 5.C 6.A 7.D 8.C 9.C 10.A



大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

本文关键字: 英语四级语法 英语四级

2021年12月四六级考前冲分备考资料

关注四六级小助手 备考福利定期放送

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料