2021年12月英语四级语法习题及答案(二)

2021-11-24 10:24:00来源:网络

  2021年12月英语四级语法习题及答案(二)

  1.He drove very fast to _______ that red car.

  A. scatter B. overtake C. site D. sponsor

  2.Slides are sometimes called ________ film.

  A. whistle B. vigorous C. robot D. transparent

  3.Professor Smith _______the most important part in his paper.

  A. omitted B. disputed C. designed D. chased

  4.This knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  A. mixed B. alloy C. champion D. grasp

  5.The theory of _______ was developed by Darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  A. determination B. distribution C. discipline D. evolution

  6.Mr. Green has recently been _______ to director of the president’s office.

  A. pushed B. purchased C. promoted D. promised

  7.We don’t think that his _______ ability has been well developed.

  A. possible B. potential C. underneath D. vital

  8.Our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  A. interior B. insurance C. initial D. invisible

  9.The _______ can help people to see very small objects.

  A. metropolitan B. microphone C. microscope D. microwave

  10.Physically we feel comfortable. But _______, we suffer a lot.

  A. psychologically B. moderately C. naturally D. precisely

  1.B 2.D 3.A 4.B 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.A



大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

本文关键字: 英语四级语法 英语四级

2021年12月四六级考前冲分备考资料

关注四六级小助手 备考福利定期放送

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料