2021年12月英语四级语法习题及答案(十)

2021-11-25 10:24:00来源:网络

  2021年12月英语四级语法习题及答案(十)

  1.I’m looking for the _______ section in today’s paper.

  A. column B. combination C. comb D. classified

  2.Where can I _______ in the TV? Is the outlet right?

  A. plug B. paint C. shoot D. upset

  3.Please put your _______ on this application form.

  A. site B. silly C. shower D. signature

  4.I bought a camera lens yesterday. Its _______ quality is excellent.

  A. picture B. suit C. stomach D. optical

  5.This dress is made of _______, isn’t it?

  A. nylon B. monument C. mutual D. nod

  6.Jack wants to be _______ when he grows up.

  A. a bar B. a cousin C. an opponent D. an astronaut

  7.She failed to call the office to _______ her appointment.

  A. greet B. miss C. ruin D. cancel

  8.Which would you rather have the _______ chicken or the fish.

  A. fried B. ideal C. juice D. maid

  9.What is the total circulation of this _______?

  A. leather B. pale C. journal D. wagon

  10.He gave us a very good description of the _______ of this university

  A. lawyer B. orient C. layout D. oven

  1.D 2.A 3.D 4.D 5.A 6.D 7.D 8.A 9.C 10.C



大学英语四级秋季全程班

大学英语四级秋季全程班

本文关键字: 英语四级语法 英语四级

2021年12月四六级考前冲分备考资料

关注四六级小助手 备考福利定期放送

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料