2021年12月英语四级听力试题模考试卷(7)

2021-12-12 10:45:00来源:网络

  2021年12月英语四级听力试题模考试卷(7)

  Section A

  Directions: In this section, you will hear three news reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both the news report and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.

  1. A) Dozen people’s joyful trips on a sunny day.

  B) An emergent warning announced by the authority.

  C) Commercial boats’ sailing off the coastal island.

  D) A search for missing people in an overturned lift boat.

  2. A) It would soon completely disappear under water.

  B) It would cause few impacts on the environment.

  C) It was likely to be one of the largest lift boat.

  D) It was likely to weather rainstorms once more.

  Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.

  3. A) It is a kind of rare species of owl in the world.

  B) It survives the cold in winter by migrating to warm places.

  C) It won’t be faced with attacks from natural enemies.

  D) It won’t be released back into the wild from its former habitat.

  4. A) They are fond of a wandering solo life.

  B) They enjoy staying with other owls.

  Section B

  Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear four questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

  8. A) Phone addiction.

  C) Payment apps.

  B) Online shopping.

  D) Phone models.

  9. A) He likes the ease of not checking messages.

  B) He feels at a loss for what to do next.

  C) He feels his brain is out of work.

  D) He enjoys the device-free environment.

  10. A) By searching them on the phone.

  C) By checking them on a PC.

  B) By reading various books.

  D) By asking her colleagues.

  11. A) The all-powerful websites.

  C) The two hands.

  B) The artificial intelligence.

  D) The cellphones.

  Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.

  12. A) They go out alone for nice dinner.

  C) They purchase presents for family.

  B) They hang out with close friends.

  D) They buy gifts for themselves.

  13. A) To get everyone to buy a card from them for their mothers.

  B) To remind people to show gratitude for mothers’ love.

  C) To give employees an extra day-off.

  D) To attract mothers to buy its products.

  14. A) Making important promises in these days.

  B) Saying no to celebrating them.

  C) Getting lots of high-quality things.

  D) Celebrating them in a less commercialized way.

  15. A) Spending quality time with family and friends.

  B) Protesting against buying big products.

  C) Writing a letter to your foreign friend.

  D) Giving a phone call to your foreign teacher.

  Section C

  Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

  Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.

  16. A) Cooperate with telescope operators to explore space.

  B) Develop a certain technology to deal with space junk.

  C) Keep track of the operational status of the small satellites.

  D) Calculate the speed of the orbiting shuttles accurately.

  17. A) It becomes the drive of people’s travel to outer space.

  B) It threatens the safety of astronauts in the crewed spaceflight.

  C) It becomes the major problem to lower the risk of space junk.

  D) It has been a magnificent scene observed so far.

  18. A) A technology to make the stars stop twinkling.

  B) A theory used to control the speed of spacecrafts.

  C) A theory adopted to measure the distance among planets.

  D) A technology to quickly push space junk out of orbit.

  Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.

  19. A) It made huge progress in handling air pollution.

  B) Its economic growth was highly affected by population.

  C) It was not a net contributor to climate change.

  D) Its measures to improve water quality were not feasible.

  20. A) More motor vehicles on the road cause ongoing climate change.

  B) The Department of Transport should be blamed for global warming.

  C) The price of motor vehicles has been climbing steadily.

  D) Bicycle paths are sure to cover every corner in Belize.

  21. A) Improved the efficiency of waste water treatment.

  B) Rode bicycles more frequently.

  C) Bought goods with simple packages.

  D) Promoted Gas-Free Day all across the country.

  Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.

  22. A) People can shift from a night owl to an early bird.

  B) People prefer eating breakfast after a morning jog.

  C) Night owls tend to eat less healthy food than early risers.

  D) Night owls are more likely to be exhausted after a day’s work.

  23. A) It is categorized into four types according to people’s sleeping time.

  B) It has something to do with sleep patterns and stress levels.

  C) It is determined by one’s genes and the environment.

  D) It influences brain’s capacity to form new memories while sleeping.

  24. A) Their night activities stimulate the inclination to stay up late.

  B) They do not want to go for a party at night.

  C) They tend to be sleepy during the daytime.

  D) Their genes are different from those of morning persons.

  25. A) Going for a run before the sun rise.

  B) Getting enough sleep every night.

  C) Shifting the wake-up alarm several minutes earlier every few days.

  D) Leaving the most important work to do in the next early morning.

  答案<<<

  Section A

  1. D 2. B 3. D 4. A 5. B 6. A 7. D

  Section B

  8. A 9. C 10. C 11. D 12. D 13. A 14. D 15. A

  Section C

  16. B 17. C 18. A 19. C 20. A 21. B 22. A 23. C 24. A 25. C


新东方英语四级优惠好课↓↓↓

【不过退费】四级考前冲刺班
61课时
¥119
英语四级基础夯实班
130课时
¥199
【6月考试】四六级考前水平测试
8课时
¥0
四级写译冲分必杀技
2课时
¥0
【免费送】四级考前急救大礼包
3课时
¥0
2天搞定四级真题高频词汇
2课时
¥9.9
3天摆脱四级听力“小聋瞎”
3课时
¥0

英语四级必备工具:测测你的词汇量能过四级吗

测测你的词汇量能过四级吗

本文关键字: 英语四级模拟试题

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料