2024年6月大学英语四级语法练习题及答案(5)

2024-02-09 08:34:00来源:网络

  在英语学习中,语法一直被视为构建语言基石的关键元素之一。英语四级考试更是要求考生们在语法运用上展现出熟练和准确的能力。新东方在线英语四级频道为大家带来“2024年6月大学英语四级语法练习题及答案(5)”,欢迎参考。

  2024年6月大学英语四级语法练习题及答案(5)

  1. You should keep calm during your _______ test. Do not be nervous.

  A. oral B. platform C. rude D. shield

  2. Our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  A. authority B. interpretation C. instruction D. institution

  3. Our _______ is London. But the plane took us to Paris.

  A. departure B. donkey C. destination D. discount

  4. Generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  A. gap B. break C. globe D. equality

  5. Careful planning and hard work will _______ our final success.

  A. enclose B. ensure C. discharge D. deny

  6. He _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  A. worried B. doubted C. apologized D. dissolved

  7. When you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  A. focus B. object C. preserve D. fix

  8. The Chinese food in the United States is usually _______ for American people.

  A. exchanged B. altered C. modified D. cooked

  9. There are _______ approaches to English teaching. But not all of them are equally efficient for our Chinese students.

  A. double B. joint C. orginate D. diverse

  10. He has a bad impression of his _______ in the office.

  A. colleagues B. bullets C. barbers D. audience

  答案:1.A 2.B 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

  以上就是新东方在线小编为大家整理的“2024年6月大学英语四级语法练习题及答案(5)”的全部内容啦,预祝各位小伙伴顺利通过四级考试!

英语四级无忧计划立减1000元

本文关键字: 英语四级语法

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料