2024上半年大学英语四级语法复习题(3)

2024-02-12 08:22:00来源:网络

  在英语学习中,语法一直被视为构建语言基石的关键元素之一。英语四级考试更是要求考生们在语法运用上展现出熟练和准确的能力。新东方在线英语四级频道为大家带来“2024上半年大学英语四级语法复习题(3)”,欢迎参考。

  2024上半年大学英语四级语法复习题(3)

  1.This is a purely _______ problem, not a political one.

  A. additional B. advantage C. announce D. academic

  2.The _______ TOEFL score for entering this program is 600.

  A. less B. sandy C. stain D. minimum

  3.The best example of a paradox is the proverb ‘More _______, less speed’.

  A. haste B. range C. possession D. purse

  4.This company provides a very good _______ service for its products.

  A. maintenance B. merit C. philosophy D. pigeon

  5.There is more _______ in meat than in vegetables.

  A. dam B. protein C. cash D. bloody

  6.Do not _______ in the exam. This will do you no good.

  A. coin B. disaster C. cheat D. resort

  7.Because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

  A. routine B. surgery C. rifle D. sake

  8.We need to _______ the purpose of the experiment again.

  A. clarify B. cheek C. claim D. clap

  9.I _______ great success for my study in this university.

  A. disgust B. proceed C. pioneer D. anticipate

  10.From the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

  A. feedback B. frost C. outline D. overlook

  1.D 2.D 3.A 4.A 5.B 6.C 7.A 8.A 9.D 10.A

  以上就是新东方在线小编为大家整理的“2024上半年大学英语四级语法复习题(3)”的全部内容啦,预祝各位小伙伴顺利通过四级考试!


英语四级无忧计划立减1000元

本文关键字: 英语四级语法

扫码即刻查分 四六级最新答案

四六级好课 海量资料定期更新

更多资料
更多>>
更多内容
更多>>
更多公开课>>
更多>>
更多资料